Musicalnieuws.nl

Zorro door Brassica: professionele cast in visueel prachtig plaatje

Tijdens de doorloop kregen wij al preview van het hoge niveau van de cast van Brassica.

Zorro is een musical met muziek van de Gipsy Kings en vertelt het verhaal over de rebelse Don Diego de la Vega. Don Diego de la Vega verliest zijn jeugdliefde Luisa uit het oog als hij naar Spanje wordt gestuurd. Wanneer hij terugkeert naar Californië, blijkt zijn broer Ramon de stad én Luisa in een tirannieke greep te houden. Gemaskerd als Zorro vecht Diego voor alles wat hem lief is  

Onder de regie van Ineke de Geus en met de heerlijke live muziek van het Grand Circle Orchestra onder leiding van Gerbrand van Kolck speelde de enthousiaste cast al tijdens deze doorloop de sterren van de hemel.
De indrukwekkende choreografieën van Sanne Ooms werden allemaal nog een keer doorgelopen en de puntjes werden op de i gezet.

Met Jennifer Terwel als Inez heeft Brassica een hoofdrolspeelster die niet alleen visueel een prachtig plaatje maakt, maar ook qua zang en dans om van te smullen is.
Naast Jennifer speelt Wesley Lont de rol van Zorro. Het is niet makkelijk om je staande te houden naast zo’n kanjer als Jennifer, maar Wesley doet t en doet dit met verve!
Daphne Dekker speelt de rol van Luisa, de jeugdliefde van Diego. Daphne heeft ook een prachtige stem, waarin zij veel gevoel weet over te brengen. Luisa heeft veel te verduren van Ramon, gespeeld door Leon Mulder. Beide spelen erg sterk.
Sergeant Garcia wordt gespeeld door Dennis Burgers. Garcia is de sullige maar schattige sergeant die het hart op de goede plaats heeft zitten.
Het ensemble en de kinderen weten alles super enthousiast over te brengen en wij genoten van elke seconde!
Tenslotte de complimenten voor het decor. Deze zag er prachtig uit en het was duidelijk dat hier veel werk in heeft gezeten!

Brassica heeft voor het volgende seizoen de rechten gekregen van Doctor Zhivago en is de eerste in Nederland die Doctor Zhivago op de planken gaat brengen!

Wij kijken hier erg naar uit!! Hou ons, maar ook de site van Brassica in de gaten voor meer informatie.

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025