Musicalnieuws.nl

You can't stop the beat in Hairspray door Deep Bridge

Deep Bridge brengt de vrolijke musical Hairspray op geweldige wijze naar het theater en speelde op zondag 17 maart een overtuigende première.

Hairspray is een musical vol vrolijke liedjes en veel humor, maar er worden ook een aantal actuele thema’s, zoals racisme en bodyshaming aan de kaak gesteld.

Het verhaal van Tracy Turnblad, een tienermeisje met een droom om te dansen in de populaire tv-show 'The Corny Collins Show', is ontroerend en inspirerend. Tracy's moed en optimisme om te vechten voor haar dromen, ondanks de vooroordelen die ze tegenkomt vanwege haar gewicht, is een krachtige boodschap voor alle leeftijden.

De cast van Hairspray is ijzersterk. Florian Avoux schittert als de excentrieke Edna Turnblad, hij speelt de rol op overtuigende en innemende wijze.. De dochter van Edna, Tracy, wordt op geweldige wijze gespeeld door Jozefien Grossen.
Steve De Schepper als Wilbur Turnblad zorgt naast Edna voor de humor. Laurenz Hoorelbeke brengt op zijn eigen charmante wijze Corny Collins. Ook zien we de voormalige #LikeMe-sterren Francisco Schuster als Seaweed en Lotte De Clerck als Penny. Maar ook de altijd geweldige Ann Van den Broeck als de bitch Velma Von Tussle. Powerhouse Sandrine Van Handenhoven brengt op haar eigen vertrouwde wijze Motormouth Maybelle. Overige hoofdrollen worden gespeeld door Jérémie Vrielynck als de hunk Link Larkin en musicaldebutante Amy Courtens als Amber Von Tussle. Tenslotte een speciale vermelding voor geweldige Jervin Weckx als Mr.Pinky.

Naast deze hoofdrolspelers staat een fantastisch ensemble, die met veel enthousiasme en kracht de meest ingewikkelde choreografieën uitvoeren.
Niet te vergeten een speciale vermelding voor de jonge sterren Nayah Bertels (11 jaar, Balen), Jillia Amadala (12, Dendermonde) en Charlize Fobe (13, Asse), die afwisselend schitteren als Little Inez.

De decors en kostuums in Hairspray zijn kleurrijk en flamboyant, en creëren een perfecte sfeer van de jaren zestig. De choreografie is energiek en aanstekelijk, en de zangnummers zijn krachtig en meeslepend.

De feelgood musical Hairspray van Deep Bridge in Antwerpen is een ware explosie van plezier, kleur en energie. De voorstelling zit boordevol aanstekelijke muziek, swingende dansen en humoristische momenten die je van begin tot eind meeslepen.
Zorg dat je deze show niet mist en kijk HIER voor tickets

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025