Musicalnieuws.nl

WP Wintervariété zorgt voor een magisch najaar!

BLANKENBERGE 13 oktober 2021 - Het Witte Paard presenteert met veel trots 'WP Wintervariété, The Dinnershow!'. Verschillende gangen wisselen elkaar af met onovertroffen showmomenten tijdens dit totaalspektakel. WP Hotels & Events geeft het beste van zichzelf. Dit is totaalbeleving in de puurste zin van het woord.

De groep presenteert met veel trots Coco Jr., Sandrine én Clayton Peroti. Zangtalenten en entertainers van de bovenste plank.
Internationale artiesten nemen u mee naar een ongeziene wereld en doen iedereen verbazen met hun persoonlijke, maar ongeziene acts.
Zangmomenten worden opgefleurd met een team van beeldschone danseressen in steeds weer verbluffende outfits die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen en gemaakt. Danseressen die de sterren van de hemel dansen en heus wel meer dan de traditionele pluimenparades beheersen.
Het geheel wordt begeleid door een audiovisueel schouwspel om U tegen te zeggen, waaronder een LED-Wall van maar liefst 60m².

WP Wintervariété wordt een heerlijke avond, waar het zalig vertoeven is tussen droom en daad, tussen fantasie en werkelijkheid en waar het vooral genieten wordt van zoveel ‘lekkers’, zowel letterlijk als figuurlijk.
 
 
 
WP Wintervariété - The Dinnershow speelt op 19 en 20 november om 19u. Op maandag 22 november is dit om 13u (namiddagvoorstelling). In december is de productie te bezichtigen op zaterdag 18 december (19u), op kerstavond 24/12 (18u30) en op oudejaarsavond 31/12.

De menu's en specifieke prijzen zijn raadpleegbaar op de website. Op kerstavond wordt het 3-gangendiner een 4-gangendiner. Op oudejaarsavond is dit een 5-gangendiner, wordt er samen afgeteld én voorziet Het Witte Paard een heuse afterparty mét DJ!

Meer info en tickets via www.witte-paard.be, tickets@witte-paard.be of 050 41 11 00.