Musicalnieuws.nl

Wonder School LIVE doet kinderen versteld staan‏

In het Gooiland Theater in Hilversum ging afgelopen zaterdag, 23 april, Wonder School LIVE in première. Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en is gebaseerd op de succesvolle tv-serie, die al twee seizoenen achter de rug heeft.

Ook in de theaterversie wordt de rol van Wardo, de verwonderaar gespeeld door Nick Nielsen. De tweevoudig Nederlands kampioen goochelen wordt in deze show terzijde gestaan door de mysterieuze Hartendame (Daphny Muriloff-Haitsma) en konijn Wally (Bart Mijnster). Met de hulp van de kinderen uit het publiek voert Wardo zeven wonderlijke opdrachten uit om zijn uiteindelijke doel te bereiken: vliegen. De wonderlijke opdrachten gaan natuurlijk gepaard met diverse trucs die de jeugdige kijkers (Wonder School LIVE is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar) versteld doen staan.
 
Na afloop van de 75 minuten durende voorstelling krijgt elk kind een Wonder Diploma en nemen Wardo en de Hartenkoningin uitgebreid de tijd voor foto’s en handtekeningen. Wonder School LIVE wordt zo voor elk kind een heerlijk middagje vol verwondering. Tijdens de Wonder School Afterparty mogen kinderen zelfs samen met Wardo hun eigen truc laten zien. Meer informatie hierover kun je vinden op https://www.vanhoorne.com/theater/wonder-school-live-1/