Musicalnieuws.nl

Winnie de Poeh laat je hart smelten

Op zaterdag 30 september was het feest in theater de Kunstlinie in Almere, want de iconische Disney figuren Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en Teigetje kwamen tot leven in de musical Winnie de Poeh!

Het verhaal is geïnspireerd op het boek van A.A. Milne en de klassieke Disney film: Winnie wil lekker van de honing snoepen en nadat hij overal om honing heeft gezocht vind hij het in de holle boom. En dan komt hij al snoepend vast te zitten in de boom. De Winnie de Poeh Musical is een vrolijke en ontroerende voorstelling die jong en oud zal vermaken.

Met de wereldberoemde Disney-liedjes \wordt dit verhaal in het Honderd Bunderbos verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen.
De cast is uitmuntend. Alle acteurs spelen hun rol met veel plezier en overtuiging. De jonge acteurs zijn bijzonder getalenteerd en brengen hun poppen echt tot leven. De cast bestaat uit:Sjors Arts Winnie de Poeh, Wesley de Ridder als Teigetje, Pepijn Schwartz als Iejoor, Uil & Konijn, Robin Ketelaers als Kanga & Knorretje, Lisa Drinkwater als Kanga & Knorretje, Laurens Vink als Janneman Robinson & Roe.
Wesley bewijs keer op keer dat hij een fantastische poppenspeler is en zijn Teigetje is fantastisch en speciale vermelding voor Pepijn Schwartz die zelfs 3 verschillende karakters tot leven brengt en wel op zo’n geweldige wijze dat je niet eens door heb dat het door dezelfde persoon gespeeld worden. Voor elk karakter heeft hij een andere stem en speelwijze.
Het decor is prachtig en brengt het Honderd Bunderbos tot leven.

Winnie de Poeh Musical is een absolute aanrader voor jong en oud. Het is een voorstelling die je met een glimlach op je gezicht de zaal laat verlaten.

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025