Musicalnieuws.nl

Winactie: Win 2 kaarten voor Het meisje met de Zwavelstokjes

Van 23 t/m 29 december staat de voorstelling Het meisje met de Zwavelstokjes in het Theaterhotel Almelo en MusicalNieuws geeft 2 kaarten weg voor deze productie! Wat moet je doen? Stuur een mail naar: redactie@musicalnieuws.nl en onder de inzenders verloten we deze week 2 x 2 kaarten!

Na de succesvolle kerstvoorstelling ‘Scrooge’, brengt het Theaterhotel dit jaar, in samenwerking met hetzelfde creatieve team, een nieuwe Christmas Carol ‘Het Meisje met de Zwavelstokjes’. Zoals het een goede traditie betaamd, zal ook deze uitvoering het échte kerstgevoel brengen. Gebaseerd op het originele verhaal van Hans Christian Andersen, gebracht in de kenmerkende Dickensstijl.  Met een eigen twist en Twentse knipoog, zorgt dit hartverwarmende theaterspektakel voor een lach en een traan. 
Wij nemen u mee in het leven van een meisje dat op koude winteravonden zwavelstokjes moet verkopen. Terwijl mensen vrolijk kerstinkopen doen of samen thuis knus voor de haard zitten, zwerft zij op straat. Door het lot krijgt ze visoenen die haar leven voorgoed veranderen. 

Script/regie: Jasper Verheugd, muziek: Jan Tekstra, decor: Joris van Veldhoven en productie: Gerard Cornelisse

Producties Musical 2.0 - 2024/2025