Musicalnieuws.nl

Willemijn Verkaik Live in Concert

Onze Nederlandse internationale ster van o.a. Wicked en Disney's Frozen geeft in het Cambridge Theatre: Willemijn Verkaik in het hart van het Londense West End op 31 Juli een eenmalig optreden. Willemijn zal worden vergezeld door een groot aantal West End gaststerren en een 8-koppige live band.

Willemijn speelt momenteel Elphaba in Wicked in het West End. Ze heeft de rol gespeeld in 4 landen en na het maken van haar debuut op Broadway in 2013, is de enige actrice de rol te hebben uitgevoerd in drie talen.

In de Duitse en Nederlandse versie van Disney's Blockbuster Frozen heeft Willemijn de stem van Elsa ingesproken.

Alvorens terug te keren naar de West End, speelde Willemijn een succesvolle run als Kala in Musical Tarzan Disney's in Duitsland. maar ook is zij bekend van haar rollen in Women on the Verge of a Nervous Breakdown (Paulina), Mamma Mia (Donna), Elisabeth (Elisabeth), We Will Rock You (Killer Queen), Aida (Amneris)

In 2015 hield ze een uitverkochte solo concert in The Ambassadors Theatre in Londen, waarvan ze lovende recensies mocht ontvangen.

‘Veel mensen hebben me daarna gevraagd om weer een ​​concert te geven want die nacht was zo speciaal en het publiek was zo gul, dus kijk ik erg uit tot 31 juli!’ aldus Willemijn Verkaik

Voor tickets kijk HIER