Musicalnieuws.nl

Westend speelt volgende week 'Urinetown'

Westend staat na drie jaar afwezigheid eindelijk weer in Schouwburg Het Park! Op 26 en 27 november staat de West-Friese musicalvereniging in de Othellozaal met hun nieuwe productie ‘Urinetown’. Een satirische musical over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie.

 
Over Urinetown In Urinetown oftewel ‘Zeikstad’ is het water schaars en zijn privé-toiletten afgeschaft: iedereen moet betalen om zijn behoefte te doen. Bobby is het zat, en spoort het volk aan om in opstand te komen tegen het bedrijf dat deze toiletten beheert. Maar dan valt hij voor Lot, de dochter van de toiletten-beheerder…

Dubbele cast Let op: deze voorstelling wordt gespeeld in twee casts. Kent u leden van de vereniging en wilt u weten wie er wanneer speelt? Check dan deze pagina. Bestel via deze pagina met vijf euro korting als u beide casts wilt zien. Uw bezoek aan Stil Verzet We hopen dat u bij Stil Verzet zo'n leuke tijd heeft gehad, dat u ook deze voorstelling wilt bezoeken. Mede door u kunnen wij deze fantastische hobby uitvoeren. Waarvoor onze oprechte dank.  Boek nu uw tickets, en mis het niet!
BESTEL NU