Musicalnieuws.nl

Wegens overweldigend succes krijgt feelgood musical “Vergeet Barbara” nu al extra voorstellingen vanaf 1 juni!

Al meer dan 45.000 mensen hebben zich verzekerd van een zitje. Ook Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, James Cooke en Gert Verhulst hebben er véél zin in!

Jelle“De muziek van Will Tura maakt deel uit van ons collectieve geheugen. Will heeft zo’n belangrijke rol gespeeld in de Vlaamse showbusiness, ik vind het fantastisch dat we zijn repertoire vieren met onze musical.”

Jonas“Het publiek denkt daar hetzelfde over: mensen houden van die muziek en hebben zin in een musical waar ze vrolijk van worden.”

Gert: “Ik ben trouwens de enige van ons gezelschap die echt herinneringen heeft aan de jaren ’70. Het is voor mij pure nostalgie om deze kleren te dragen. Mijn drie kameraden lachen ermee, maar ik denk dat ze niet beseffen dat de mensen in de jaren ‘70 echt in deze kleding rondliepen. Inclusief ikzelf. (lacht).”

James: “Persoonlijk kijk ik ook enorm uit naar de musical. Het wordt een grootse musical met  bewegende decorelementen, veel dansers en een groot ensemble. We kunnen beginnen aftellen naar de première op 11 december!”

In 'Vergeet Barbara' gaan we terug naar de hete zomer van 1976, het jaar dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk wint. Gert Verhulst is de cafébaas Willy. James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn respectievelijk de zonen Arthur, Achiel en Albert. Willy staat samen met zijn oudste zoon Arthur achter de toog van café 'De Sportvriend', een volkscafé in de jaren ’70. De tweede zoon Achiel is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. De jongste zoon Albert is de oogappel van Willy, die hoopt dat hij dit jaar de kermiskoers wint. Op een dag verschijnt er in het dorp een mysterieuze dame, Barbara, die een groot geheim meedraagt. Het leven van de 4 mannen wordt volledig op stelten gezet. De musical heeft een zeer verrassende plot…!

Première op 11 december 2022 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info zijn te verkrijgen via www.vergeetbarbara.be


Producties Musical 2.0 - 2024/2025