Musicalnieuws.nl

Wegens groot succes: Winterconcert 2018 van Miriam Venema & Friends

Diverse musicalperformers bundelen hun krachten en brengen een ongedwongen, oorstrelende muzikale avond op een sfeervolle locatie

Na drie uitverkochte edities in 2015, 2016 en 2017 komt Miriam Venema op verzoek terug met een nieuw Winterconcert. Op 26 februari in Zwolle en 5 maart in Amsterdam brengt Venema, bekend van o.a. Soldaat van Oranje, Love Story en Warhorse opnieuw een avondvullend sit-back-and-relax optreden met vijf topvocalisten uit het culturele werkveld. Elk Miriam Venema & Friends concert is uniek door de afwisselende samenstelling van de performers en het nieuwe repertoire.
 
Miriam Venema & vijf topvocalisten
De vijf vocalisten die Venema deze wintereditie vergezellen zijn: Christanne de Bruijn (Wicked, Moeder, ik wil bij de revue), Eline Selie (Lead Vocalist voor Luna Rossa op SilverSea's Silver Spirit en Silver Cloud Cruiseships), Rafaël van der Maarel (Jukebox boys, Klaas Vaak), Pieter van Nieuwenhuyze (Soldaat van Oranje, Love Story) en Jeffrey Italiaander (Hair, Mozart).
 
Leun achterover, relax en luister!
In afwisselende samenstelling wordt er bekend en onbekend repertoire gezongen van (Nederlandse) pop tot country en van romantische ballads tot betekenisvolle musicalsongs. Onder andere The Beatles, Racoon en twee nummers uit de musical Songs for a New World maken onderdeel uit van de setlist. Uiteraard worden deze zes top vocalisten begeleid door een live band, die bestaat uit Hilmar Leujes (toetsen), Ruud Jan Bos (gitaar) en Bennie Top (slagwerk).
 
Bijzonder concert op bijzondere locaties
De winterconcerten vinden plaats op bijzondere, sfeervolle locaties waar een intieme setting gecreëerd wordt. In Zwolle vindt het Winterconcert 2018 plaats in het Theehuis van de Agnietenberg: een karakteristieke zaal in boerderijstijl met openhaard. Het Noorderlicht Café in Amsterdam-Noord biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar tevens de mogelijkheid om voorafgaand aan het concert een hapje te eten en daarbij gebruik te maken van een speciale combinatie-deal. Voor beide locaties geldt een beperkt aantal plaatsen: tickets zijn verkrijgbaar vanaf €10,- via http://www.miriamvenema.nl/winterconcert-2018/.

26 februari – De Agnietenberg, Zwolle. Aanvang om 20.00 uur
5 maart – Noorderlicht Café, Amsterdam. Diner om 18.00 uur, aanvang om 20.30 uur
Voor meer informatie en tickets kijk op http://www.miriamvenema.nl/winterconcert-2018/

Producties Musical 2.0 - 2024/2025