Musicalnieuws.nl

Waylon’s Top 1000 jubileumeditie verplaatst naar 2022

Baarn, 19 oktober 2021: De Waylon’s Top 1000 concerten van dit jaar zijn verplaatst naar 2022. De nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt.

Waylon’s Top 1000 producent, Entertainment Networks: “We hebben deze beslissing zo lang mogelijk proberen uit te stellen, omdat we zo’n zin hadden in deze Rood-Wit-Blauw jubileumeditie. Maar met de huidige maatregelen kunnen we de concerten niet produceren op het kwaliteitsniveau zoals de fans van ons gewend zijn. De Waylon’s Top 1000 concerten zijn daarom verplaatst naar 2022. We zijn op dit moment in overleg met de locatie voor nieuwe data. De verwachting bij het nemen van dit besluit is, dat als we de concerten in ieder geval over de winter heen tillen, de omstandigheden aanzienlijk verbeterd zullen zijn. Zodat we zonder restricties kunnen genieten van Waylon met de beste muziek van eigen bodem.”      

Mensen die kaarten voor de concerten in november hebben, ontvangen op korte termijn een mail van Ticketpoint met verdere informatie.    

Waylon’s Top 1000 Rood-Wit-Blauw jubileumeditie 
De Rood-Wit-Blauw edities in 2022 staan in het teken van de beste muziek van eigen bodem. Dat wordt dus voluit genieten van nummers van De Dijk, Normaal en Het Goede Doel tot The Golden Earring en George Baker. Bij Waylon’s Top 1000 Rood-Wit-Blauw hoor je al deze favoriete Nederlandse klassiekers voorbijkomen. Niet meezingen is geen optie!      

Producties Musical 2.0 - 2024/2025