Musicalnieuws.nl

Warm ontvangst voor prinsen en prinsessen bij Sprookjes in Thalia

Op zondag 25 februari was Villa Thalia aan de Kruiskade in Rotterdam de locatie waar prachtige prinsen en prinsessen een heerlijke middag konden beleven.

’s Avonds is Villa Thalia de club waar de bezoekers van stampende beats kunnen genieten, maar niet op zondagmiddag 25 februari. Want toen werden de prinsen en prinsessen eerst persoonlijk welkom geheten door Heraut Bo van Vliet, om vervolgens op hun plaats gewezen te worden door Hofmaarschalk Diederick Ensink.

Eenmaal op hun plaats kunnen ze genieten van een echt sprookjesverhaal:
Assepoester (Manon Prins) en Sneeuwwitje (Marcella Heukels) hebben beide een uitnodiging ontvangen van de Prins (Ayal Oost) om op het Sprookjesbal te komen. De prins heeft moeite met kiezen tussen de twee mooie prinsessen en dan verschijnt er ineens een meisje met een Roodkapje (Roos van Breukelen) die letterlijk de weg kwijt is. Ze zoekt de weg naar haar oma, maar vindt de weg naar het hart van de prins. Uiteraard is er een happy-end, waarna de dansvloer vrij wordt gemaakt zodat alle kleine prinsen en prinsessen samen met de grote prinsen en prinsessen vrij kunnen bewegen op de dansvloer.
Ook zijn er mogelijkheden om met de Assepoester, Sneeuwwitje en de Prins op de foto te gaan.

Tijdens het verhaal zingen de prinsessen mooie herkenbare liedjes waar het publiek moeiteloos mee kan zingen en tijdens het dansen zingen de Hofdames Barbe van den Brand en Deborah de Groot de sterren van de hemel, terwijl Hofmaarschalk Diederick Ensink prachtig viool speelt al zwevend door de zaal.

Na het dansen is er de mogelijkheid om lekker te eten in Café Beurs naast Villa Thalia om vervolgens voldaan en met een glimlach op het gezicht naar huis te gaan. Wanneer gaan we weer?

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025