Musicalnieuws.nl

Walter Baele vervolledigt cast van Doornroosje, de sprookjesmusical

Productiehuis Deep Bridge voegt twee kleppers toe aan de cast van sprookjesmusical Doornroosje. Walter Baele zal de rol van koning spelen en Liv Van Aelst zijn koningin. Eerder raakte al bekend dat Tinne Oltmans (Ghost Rocker Mila) en Thomas Van Goethem in het lijf van de prins en de prinses kruipen

WALTER BAELE
Met Walter Baele heeft Deep Bridge een Vlaamse topper in huis gehaald. De acteur raakte bij het grote publiek bekend door 'Samson en Gert' en maakte zich onsterfelijk in de minireeks 'Wij van België', waar hij op meesterlijke wijze Filip – toen nog prins, nu koning - speelde.
Behalve op televisie verdiende Walter Baele zijn sporen ook in musicals. Hij was te zien in 'Spamalot', 'Robin Hood' en 'Kuifje'. Hij leende ook zijn stem aan animatiefilms zoals 'Shrek', 'The Incredibles' en 'Madagascar'.
“Ik speelde de koning van België, nu speel ik de koning van Doornroosje. Dat voelt als 'thuiskomen'.”

LIV VAN AELST
Liv Van Aelst is de veelzijdigheid zelve. Ze speelde mee in heel wat bekende theaterproducties en was ook op televisie te zien in onder andere 'Spoed', 'Sara' en 'Familie'. Ze werd derde in 'Op zoek naar Maria', en was te horen in films als 'Rio 2', 'Paddington' en 'Alvin & The Chipmunks 4'. Als backing vocal toerde ze de wereld rond met Deep Purple en The Scorpions.

Met Walter Baele en Liv Van Aelst is de cast van 'Doornroosje, de sprookjesmusical' volledig.
Productiehuis Deep Bridge werkt voor de realisatie van Doornroosje nauw samen met Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor voor jong en oud. Met 'Doornroosje, de sprookjesmusical' zal Deep Bridge een voorstelling brengen die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers.

In februari 2018 gaat Doornroosje in première. De voorstellingen zullen plaatsvinden in Theater Elckerlyc in Antwerpen. De symbiose tussen Elckerlyc en Deep Bridge is geen toeval: beiden zetten 'beleving' bovenaan de agenda.