Musicalnieuws.nl

Vuurdoop voor nieuwe cast Tina de Musical

Donderdag 18 augustus was spannende dag voor de nieuwe castleden in Tina de Musical, want zij mochten voor het eerst voor publiek, familie en pers in deze show hun talenten laten zien en horen.

Ook was het een spannende avond voor Shanaya Fazal, want dit was haar laatste keer in de rol van jong Anna Mae. Maar van wat wij van haar hebben gezien en gehoord zullen we vast en zeker nog meer van deze dame gaan horen!

De musical over het leven van de onbetwiste ‘Queen of Rock ’n Roll’ Tina Turner ging in februari 2020 succesvol in première en is de komende tijd met een deels nieuwe cast te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

De nieuwe namen zijn: Tjindjara Metschendorp, Steven Roox, Dieter Spileers, Liss Walravens, Quincy Denzel Sedney, Pelé Yearwood, Giovanni Eduard van Gom, Sanne Groenen, Jill Tjin Asjoe, Melissa Otten, Dorith Creebsburg, Fatty-Jay Shay, Danny Houtkooper, Maryama Kassé, Frank Beurskes, Channah Hewitt en Rochelle Ramos. Daarnaast keren oud-castleden Qshans Thodé, Jasper Kerkhof en Bart Mijnster terug.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto's

Producties Musical 2.0 - 2024/2025