Musicalnieuws.nl

Vrolijke en swingende Disneyhit High School Musical in het theater!

De vrolijke en swingende familievoorstelling High School Musical is terug! Op zaterdag 21 en zondag 22 maart is de Disneyhit exclusief te zien in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. De voorstelling is hier drie keer te zien, waarvan de eerste voorstelling reeds is uitverkocht.

Speciaal voor de nieuwe 2020-versie van High School Musical zijn 36 talentvolle leerlingen uit het hele land door Musical 2.0 geselecteerd aan de hand van audities. Zij repeteren sinds september wekelijks in het WFC Amsterdam onder leiding van regisseur Mark van Haasteren (bekend van o.a. ‘Fun Home’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Sprookjesprokkelaar – de musical’).
 
Disney’s High School Musical gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De kerstvakantie is voorbij en de verschillende vriendenclubs zoeken elkaar op. Alles verandert als basketballer Troy ontdekt dat de slimme Gabriëlla, met wie hij in de vakantie karaoke heeft gezongen, bij hem op school komt. Als ze besluiten auditie te doen voor de schoolmusical, komen vriendschappen op scherp te staan. Blijven ze trouw aan hun eigen club, of jagen ze hun dromen na?

Op zaterdag 21 maart 2020 gaat Disney’s High School Musical in première in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Kijk voor meer informatie over High School Musical, de cast en het reserveren van kaarten op www.musical.nl/hsm