Musicalnieuws.nl

Vriendinnenkomedie Vapeurs gaat succesvol in première en plant al een vervolg in 2019

Het werk van regisseur Martin Michel is sinds vandaag officieel af. Actrices Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils gooien zich vanaf nu voor de leeuwen met de vriendinnenkomedie "Vapeurs" van Uitgezonderd.. De première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater trok alvast een hele resem nieuwsgierige genodigden en pers.

En ook het Vlaamse publiek heeft er zin in want de beschikbare plaatsen voor "Vapeurs" zijn schaars. Er werden dan ook al plannen gesmeed voor een vervolg: "VAPEURS 2, in de sneeuw" gaat in première in januari 2019. Tickets zijn al te boeken. 

"Vapeurs" is een echte vriendinnenkomedie waarin vier dames leren omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. Het Vlaamse publiek heeft duidelijk zin in deze komedie over de menopauze, want de producent kondigt vandaag na een aantal extra succesvoorstellingen een vervolg aan met "VAPEURS 2, in de sneeuw".  Hiervoor kunnen al tickets geboekt worden. Wie nog een kaartje wenst voor "Vapeurs" kan terecht bij www.uitgezonderd.be . Snel wezen is de boodschap.  

"VAPEURS", een échte vriendinnenkomedie van 19 oktober tot en met 5 november in het Fakkeltheater te Antwerpen. 

Deze swingende komedie gaat alvast het spook van de overgang niet uit de weg... "VAPEURS" is een herkenbare vriendinnenkomedie over en door vrouwen die in de overgang zitten, er tegenaan hikken of het net achter de rug hebben. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen... het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, grappige scènes en af en toe een heerlijke song. Deze komedie wordt gespeeld door vier bijzonder straffe actrices:  Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.
 
PRAKTISCHE INFO CONCEPT "LADIES AT THE THEATRE" en "VAPEURS"
Alle info over het concept van "Ladies at the Theatre" lees je op www.uitgezonderd.be "Vapeurs" van 19 oktober tot en met 5 november in Rode Zaal Fakkeltheater
 
Info en tickets: www.uitgezonderd.be
Regie: Martin Michel - Tekst: Allard Blom - Muziek: Jeroen Seyfer - Vlaamse vertaling : Jef Hoogmartens

Een productie van Uitgezonderd. 
Met: Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils
Tickets voor "VAPEURS 2, in de sneeuw" kunnen reeds geboekt worden via www.uitgezonderd.be .
De voorstellingen starten in januari 2019.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025