Musicalnieuws.nl

Voorstelling Knock-out wegens succes terug in DeLaMar

Wegens groot succes keert de voorstelling Knock-out van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective volgend jaar terug naar DeLaMar. Dit fysieke spektakel vol turboslapstick, acrobatische trucs en visuele effecten zal van 26 tot en met 30 oktober 2022 opnieuw te zien zijn in het Amsterdamse theater en gaat daarna op tournee door het land.

Tickets voor de voorstelling in DeLaMar zijn vandaag hier te koop.

Knock-out trapte afgelopen maand het theaterseizoen af en dat bleef niet onopgemerkt. Uitverkochte zalen, lovende vijfsterren recensies en dolenthousiaste bezoekers. Voldoende reden om in 2022 terug te keren, zodat iedereen (nogmaals) van deze voorstelling kan genieten. 

OVER KNOCK-OUT
Jakop Ahlbom (regisseur van hit voorstellingen Horror en Lebensraum) en Marco Gerris (artistiek leider van ISH Dance Collective en choreograaf van o.a. urban dansspektakel Elements of Freestyle) brengen met Knock-out een ode aan de actiefilm. Een actiekomedie op het podium waarin mensen dwars door muren vliegen, stilhangen in de lucht en alle fysieke grenzen van de werkelijkheid worden opgerekt. De voorstelling wordt live begeleid door een mysterieuze cowboy met gitaar. Er is een ontvoering, er is heel veel verwarring, verwisselingen en natuurlijk een koffer met veel geld. Knock-out is een fysieke komedie over hebzucht en gierigheid, geïnspireerd op onder meer het werk van de Coen Brothers en Jackie Chan.

CREDITS
Regie: Jakop Ahlbom, choreografie: Marco Gerris, dramaturgie: Judith Wendel, muziek: Leonard Lucieer, decorontwerp: Thomas Rupert, lichtontwerp: Marc Heins, geluidsontwerp: Wim Conradi, kostuumontwerp: Esmee Thomassen, cast: Lisa Groothof, Patrick Karijowidjojo, Leonard Lucieer, Tyrone Menig, Freek Nieuwdorp, Arnold Put, Bodine Sutorius

WEBSITE: ISH Dance Collective | Jakop Ahlbom Company | DeLaMar


Producties Musical 2.0 - 2024/2025