Musicalnieuws.nl

Volgend weekend in het Sportpaleis: CAVALLUNA - Secret of Eternity

CAVALLUNA, de meest impressionante en hoogstaande paardenshow in Europa, houdt halt in het Antwerpse Sportpaleis en verbluft groot en klein met een gloednieuwe show: Secret of Eternity. Op 25 en 26 maart 2023 opent het Sportpaleis in Antwerpen als enige Belgische stop drie keer de staldeuren voor de internationale atleten en hun majestueuze paarden.

Meer info en tickets via: www.cavalluna.com.

 
 

Nieuwe tournee "Secret of Eternity"

Het verhaal van creatief directeur Klaus Hillebrecht wordt tegen een adembenemend decor verteld door zo’n 60 paarden, hun ruiters en een internationaal dansgezelschap, die allen het beste van zichzelf laten zien. Populaire acts zoals de Hongaarse Post van Laury Tisseur, de Spaanse rijstijl van Sebastian Fernandez en zijn gezelschap, en de stuntruiters van de Hasta Luego Academy kunnen natuurlijk niet ontbreken. De Belgische Sylvie Willms, gespecialiseerd in de vrijheidsdressuur, is samen met haar 12 loslopende (!) paarden ook opnieuw van de partij.

 
 
 

 

Bereikbaarheid Sportpaleis

Op- en afrit 2 Deurne sluit tijdens het weekend van 25 en 26 maart. Tijdens diezelfde periode is het kruispunt Sportpaleis gedeeltelijk onderbroken. Meer info vind je hier.

Bezoekers wordt aangeraden om de omgeving van het Sportpaleis te vermijden met de auto en gebruik te maken van een Park & Ridehet openbaar vervoer of andere transportmiddelen. Alle opties zijn te bekijken via de mobiliteitspagina.

 
 
 
 
 
 
 

CAVALLUNA – Secret of Eternity vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 in het Sportpaleis in Antwerpen. Op zaterdag zijn er twee shows: om 14u en 19u. Op zondag start de show om 15u. Meer info en tickets zijn te vinden via www.cavalluna.com.