Musicalnieuws.nl

Vocaal indrukwekkende Phoenix Vocals in The Bridge

"The Bridge" door Phoenix Vocals, is een indrukwekkende voorstelling door een groep getalenteerde vocalisten.

Bij de Phoenix Vocals brengt elke zanger(es) zijn/haar unieke talenten en energie naar het podium, wat bijdraagt aan de dynamiek van de voorstelling.

 “De Bridge” als symbool voor het leven. Hoe kom je van een eiland naar het vasteland, of hoe maak je de stap van een dorp naar de grote stad? En ben je daar klaar voor? 
Misschien is de stap van het verlaten van je ouderlijk huis al een hele wereldreis. Of moet je het verleden eerst een plek geven voordat je überhaupt naar de toekomst kan kijken? 
En wat te denken van de vaak ogenschijnlijke onoverbrugbare verschillen tussen arm en rijk, oud en jong, geluk en ongeluk?
Is het een brug te ver om van onderdrukking naar vrijheid te willen werken? En is er plaats voor zowel realiteit als ideaal?  Wie de brug oversteekt, zal nooit meer hetzelfde zijn.
Phoenix Vocals nam het publiek mee op deze innerlijke wereldreis van twijfels, keuzes, trots, lef en ontwikkeling.

De voorstelling is erg gevarieerd, er worden songs gezongen uit populaire musicals, zoals Hamilton en Dear Evan Hansen en ook uit wat minder bekende musicals, zoals The Wild Party en Into the Woods. Maar het eind van de voorstelling waarbij de groep het publiek kippenvel bezorgt met eerst Chopin’s Prelude in E-minor om daarna over te gaan in Bridge over troubled water is echt adembenemend! Chapeau!

Het is niet voor niets dat het publiek zo enthousiast is over de kwaliteit van de optredens, de talenten van de individuele leden en de unieke arrangementen van de nummers.
Phoenix Vocals is duidelijk een groep die zich inzet voor het leveren van hoogwaardige, creatieve en boeiende muzikale producties. Ze bieden een unieke ervaring voor zowel de leden als het publiek en hun toewijding aan kwaliteit en groei is duidelijk zichtbaar in hun werk.

Cast
Adrienne van Ruiten, Albert Buschgens, Alessandro Sposetti, Amanda den Herder, Anne Fockema Andreae, Cara Vrijmoed, David Mokveld, Dorine Heijltjes, Floor de Bruijn, Floor Mossink, Imie Nieuwland, Isabelle Draaijer, Jelle Gulmans, Johannes Eichwald, Joke Schwencke, Joop Schat, Justine Buijserd, Katelijne Hoogendoorn, Kelly de Bruin, Kyra Antoni, Lianne Rietdijk, Marsha Haneveld, Solveig van Wijngaarden, Steven Hulzebos, Suzanne Sanders, Tom Reinking

Het artistieke team, bestaande uit Richard FitzHugh (muzikaal leider & arrangeur), Marleen van der Loo (regisseur) en Floor Bokkes (choreograaf), verdient ook lof voor hun werk. Hun leiding en creatieve visie zijn duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van de voorstelling.

En uiteraard niet te vergeten het okerst, bestaande uit:
Clara San José Casajus: Violoncello
Herman Schutten: Gitaren
Hugo Loopik: Sopraansax, altsax, klarinet, basklarinet
Sebas van Vugt: Drums/Percussie
Richard FitzHugh: Keyboard 1 Simon Luijsterburg: Keyboard 2

De cast en crew van Phoenix Vocals verdienen alle lof en wij kijken uit naar de volgende show.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto's
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025