Musicalnieuws.nl

Vlaanderen loopt storm voor Slisse en Cesar

Vlaanderen loopt storm voor het iconische theaterstuk 'Slisse en Cesar'. Een extra voorstelling op 17 maart om 15 uur maakt het premièrefeest compleet.

Zondag kwamen heel wat genodigden en persdagen opdagen voor de première van het theaterstuk ‘Slisse en Cesar’ van producent Uitgezonderd.. Men was bijzonder benieuwd naar de nostalgische avonturen van de twee onafscheidelijke vrienden die in het collectief geheugen van het Vlaamse publiek gegrift staan. De première kreeg meteen een extra feestelijk tintje met de aankondiging van de eerste extra voorstelling die werd opengezet, nl., op 17 maart om 15 uur. 

REGISSEUR STANY CRETS VERZAMELDE EEN INDRUKWEKKENDE CAST OM DIT VLEUGJE THEATERNOSTALGIE TE BRENGEN OP DE PLANKEN VAN THEATER ELCKERLYC.
Regisseur Stany Crets maakte voor de zomer al de namen bekend van de twee hoofdrolspelers, nl. Sven De Ridder en Warre Borgmans. Begin februari voegde hij daar nog eens 7 namen aan toe. Vicky Florus, Greet Rouffaer, Dirk Lavrysen, Leen Dendievel, Juan Gerlo, Joyce Beullens en Pieter Casteleyn moesten de cast van 'Slisse en Cesar' helemaal compleet maken. Leuke verrassing voor het theaterpubliek, sinds de repetities werd er nog een extra naam aan de cast toegevoegd zodat Dirk Lavrysen geen dubbelrol meer speelt. Dirk schittert als facteur en Maarten Bosmans mocht zich aanmelden voor de rol van dokter. 
De speeldata van 'Slisse en Cesar'  in Theater Elckerlyc zijn beschikbaar op www.uitgezonderd.be.

SLECHTS DRIE WEKEN IN ANTWERPEN TE ZIEN
Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van klassiekers op hun meest authentieke manier. "Dat is ook wat ons publiek verwacht", zegt James Cooke, artistiek zaakvoerder van Uitgezonderd.; "Slisse en Cesar moet je niet opnieuw proberen uitvinden, dat staat op zich. Je mag het cultureel erfgoed noemen. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze klassieker op Vlaanderen mogen loslaten met al deze kleppers." Wie tickets wil zal snel moeten zijn, deze voorstelling zal slechts 3 weken enkel in Antwerpen te zien zijn !

SLISSE EN CESAR - HET VERHAAL
Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo begoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tinneke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Het gevolg is dat Slisse gedwongen wordt aan Cesar te vertellen dat hij niet meer welkom is ten huize Sander.

SLISSE EN CESAR - PRAKTISCHE INFO
Een productie van: Uitgezonderd.
Regie: Stany Crets

Rolverdeling:
Slisse: Sven De Ridder
Cesar: Warre Borgmans
Melanie: Vicky Florus
Madame Flour : Greet Rouffaer
Facteur: Dirk Lavrysen
Valerie: Leen Dendievel
Joe: Juan Gerlo
Tineke : Joyce Buelens
Rik: Pieter Casteleyn
Dokter: Maarten Bosmans
 
Data:
02 maart 2018 20u30 
03 maart 2018 20u30
04 maart 2018 15u00
 
09 maart 2018 20u30
10 maart 2018 20u30
11 maart 2018 15u00
 
16 maart 2018 20u30
17 maart 2018 15u00 (extra voorstelling!!)
17 maart 2018 20u30
18 maart 2018 15u00
 
Website: 
www.uitgezonderd.be
TICKETS NU VERKRIJGBAAR
 
Locatie:
Elckerlyc Theater - Frankrijklei 85-87 te Antwerpen