Musicalnieuws.nl

Viva La Diva: Een prachtige en ontroerende ode aan excentrieke zangeres

Viva La Diva, de tragikomedie over Florence Foster Jenkins, is grappig en ontroerend en viert op unieke wijze de kracht van excentriciteit.

Frédérique Sluyterman van Loo is fenomenaal in de rol van Florence. Wetende hoe prachtig Frédérique normaal klinkt, is het echt een geweldig prestatie. Ze zingt vals, maar met zoveel passie en overtuiging dat je haar onmogelijk kunt weerstaan. Haar komische timing is zoals altijd perfect en ze brengt de excentrieke zangeres tot leven met al haar eigenzinnigheid en kwetsbaarheid.

Erik Brey schittert als de loyale pianist en als echtgenoot van Florence. Hij speelt met veel gevoel en humor en zorgt voor een perfecte chemie met Sluyterman van Loo. Als stel spat de liefde voor elkaar eraf.

Viva La Diva is meer dan een komische voorstelling over een zangeres die vals zingt. Het is een ode aan eigenzinnigheid, zelfliefde en de moed om je dromen te volgen, ongeacht wat anderen denken.
De voorstelling is gevuld met komische momenten, maar er zijn ook ontroerende scenes die je diep raken. De tragikomische toon wordt perfect neergezet.

Viva La Diva is unieke voorstelling die je aan het lachen maar ook aan denken zal zetten. Het is maar een korte toer, dus zorg dat je dit pareltje niet mist.

Kijk HIER voor ons fotoverslag