Musicalnieuws.nl

Vierde winterrevue gaat voor "a night @ the movies"

Regisseur Stany Crets belooft met de vierde editie van de WINTERREVUE een flinke portie glamour in het theater vanaf 14 december

Jawel! Binnen een klein half jaar mogen we weer... De vierde editie van de WINTERREVUE staat vanaf 14 december in Theater Elckerlyc. Producent Theatertainment en regisseur Stany Crets hielden vast aan hun creatieve dreamteam en staan opnieuw garant met een feest voor oog en oor, een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band. Deze keer belooft Stany Crets nog meer Hollywood glamour. A NIGHT @ THE MOVIES wordt het veelbelovende thema van deze vierde WINTERREVUE, die nu toch echt wel een traditie mag genoemd worden. Wie de special guest wordt op de affiche maken we eind september bekend. Maar de kaartjes zijn al te koop voor WINTERREVUE - A NIGHT@ THE MOVIES van 14 december 2018 tot en met 13 januari 2019 in Theater Elckerlyc. 
  
VIERDE EDITIE WINTERREVUE MET VEELBELOVEND THEMA "A NIGHT @ THE MOVIES" IS EEN TOTAALCONCEPT WAARBIJ HET PUBLIEK MAG REKENEN OP EEN BIJZONDER STERKE BASIS IN DE CAST.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De WINTERREVUE is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter. Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij in september nog een verrassende special guest aan toevoegt. In de cast zitten al zeker Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters.

OOK DE WINTERREVUE GEEFT AFSPRAAK OP DE CULTUURMARKT IN ANTWERPEN.
Producent Theatertainment is ook aanwezig op de Groenplaats in Antwerpen op zondag 26 augustus. Wie niet kan wachten tot december kan daar al zeker terecht voor een praatje met de acteurs en producenten die de hele middag langs komen aan de stand van Theatertainment. En natuurlijk wordt het publiek verwend met een extraatje. Niet enkel is er de gloednieuwe brochure van Theater Elckerlyc, bovendien, van 14 tot 15 uur, trakteren DIRK VAN VOOREN en NICO WARRINNIER HET TROUWE PUBLIEK MET EEN ELCKERLYC TRIPLE N.A.V. DE TIENDE VERJAARDAG VAN DE KOMEDIE COMPAGNIE. Allemaal welkom op de stand van THEATERTAINMENT. 

PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE - A NIGHT @ THE MOVIES

WINTERREVUE vanaf 14 december 2018 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

•    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
•    Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters, Laurenz Hoorelbeke en SPECIAL GUEST.
•    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
•    Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
•    Data: van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 13 januari 2019. 
•    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten. 
•    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE.

Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.