Musicalnieuws.nl

Vier Sinterklaas in het Hofpleintheater met live muziek van het Philharmonisch Orkest!

Ook dit jaar komt Sinterklaas naar het Hofpleintheater en vieren we feest met heerlijke gouwe ouwe hits en Sinterklaas-klassiekers! Natuurlijk weer met live muziek van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Kanariepietenkoor en een bijzonder optreden van Stip en Stippel, onze helden van Verhalen uit de hoge hoed. De Sint Sing Along belooft een waanzinnige theatershow te worden, geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar

Het thema van Sint Sing Along 2021 is ‘spelletjes van vroeger’. Sinterklaas wordt dit jaar weer een jaartje ouder, maar voelt zich nooit te oud om aan tafel een gezellig bordspel te spelen of met mooi weer lekker naar buiten te gaan om verstoppertje te spelen. Spelletjes houden hem jong. Geloof je het niet? Het is echt waar! Laat je verwonderen over spelletjes van vroeger, die we een beetje zijn vergeten en neem je hele familie mee naar het Hofpleintheater!

De pepernoten liggen klaar en ook de Pieten nodig je uit voor Sint Sing Along, bekijk hier de trailer en reserveer via de website snel jouw kaartje.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025