Musicalnieuws.nl

VIER DE HERFST BIJ HOFPLEIN

Tussen 22 en 30 oktober kan iedereen vanaf 6 jaar tijdens de herfstvakantie, volop genieten van theater bij Hofplein.

Kinderen kunnen naar de theaterbewerking van het succesvolle jeugdboek van Pieter Koolwijk: Prutje (6+)! Theaterfans vanaf 2 jaar kunnen uit hun dak gaan tijdens het HerfstFEESTival, waar de voorstellingen De Toverfluit (3+), Jungle Book (3+) en STIP IT (2+) te zien zijn. Ook zijn er vakantieworkshops (8-12) en de bekende Verhalen Uit De Hoge Hoed (3+). Bekijk hier het volledige overzicht: jeugdtheaterhofplein.nl/herfstvakantie/

HerfstFEESTival
Deze herfstvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van FEEST. Daarom biedt het HerfstFEESTival voor iedereen vanaf 2 jaar, drie dagen lang een vrolijk programma met theaterworkshops, een backstagetour en voorstellingen. Zo kunnen kinderen genieten van de voorstellingen De Toverfluit, Jungle Book en STIP IT. Ook is het mogelijk om te verkleden, knutselen en creatief bezig te zijn op het doe-het-zelf-plein!
Verhalen Uit De Hoge Hoed Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes, ook in de herfstvakantie op 23 en 30 oktober. Met dit keer in de hoofdrol: Robin Hood. In de muzikale en interactieve voorstelling komt het verhaal tot leven en worden de kijkers meegenomen naar de wondere wereld van het sprookje. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!