Musicalnieuws.nl

Verpletterend leuke première van Oldenhermanns in Kantine Walhalla

We hebben echt enorm gelachen met dit voor ons nieuwe duo bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermans

Lize van Olden  en Anna Hermans  zijn voor ons nieuwe talenten die samen ook nog maar kort optreden en nu rondtoeren tot in maart met hun programma Unsexed..

Wat maakt het nu zo leuk?
Het is zo herkenbaar, ze beelden in een mooi rond verhaal de dilemma’s uit van de millenial, het gedoe met de kinderen, het gesleep met de kinderen, de moeheid, maar ook de behoeften om uit de sleur te breken, te pleasen op het schoolplein, sexy te zijn in de nachtclub, het geren en gevlieg van hot naar her en er toch nog leuk uit proberen te zien.

Het hebben van een compleet leven door ook tijd te nemen voor jezelf beelden ze goed uit, door bijvoorbeeld  de scene waarin de cursusleidster wordt neergezet van de cursus het geluk zoeken in jezelf. Die scenes zijn meesterlijk! Maar ook de dialogen tussen man Ruud en zijn vrouw die meer wil, en de terugkerende scenes van twee vriendinnen die elkaar steeds weer tegenkomen in de drukte, elkaar niet verstaan, maar zich wel herkennen in elkaar en ook tijd zoeken voor hunzelf.

Het is echt soms keihard lachen om hoe herkenbaar deze dames het vertolken, maar soms ook scherp en zeker altijd geestig. En alles in een zeer hoog tempo.Zelf vonden wij ook de dialoog tussen moeder en puberzoon in het bijzonder erg geestig.

Ga dit zien en stap over de drempel dat je nog nooit van ze gehoord hebt en geniet van een prachtige hilarische, absurde voorstelling waarin de dames met hun bijzondere talenten het dagelijkse leven van de dertigers in ons land laten zien.
Kijk HIER voor de speellijst

Door: Lydia Schippers

Producties Musical 2.0 - 2024/2025