Musicalnieuws.nl

Verkoop reprise succesvolle theatershow NG van Even Tot Hier duo Van der Laan & Woe van start gegaan

Na een compleet uitverkochte tour afgelopen theaterseizoen, zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe komend seizoen terug met een reprise van de succesvolle voorstelling NG.

Goed nieuws voor iedereen die vorig jaar niet verder is gekomen dan de wachtlijst, want vanochtend is om 10:00 uur de verkoop van start gegaan voor een lange reeks voorstellingen in theaters door heel Nederland. NG is de zevende avondvullende theatervoorstelling waarmee het populaire duo langs de Nederlandse theaters toert.

Met ruim 2 miljoen kijkers per week voor hun satirische en baanbrekende tv-show Even Tot Hier maken Niels van der Laan en Jeroen Woe furore op televisie. Ze sleepten in oktober 2022 dan ook de hoofdprijs in televisieland binnen: de Gouden Televizierring. Toch voelen deze televisiehelden zich pas écht thuis in het theater. Vorig jaar kondigden ze dan ook aan met de langverwachte nieuwe voorstelling NG door Nederland te gaan toeren, met lange wachtlijsten, uitverkochte zalen en lovende recensies tot gevolg. Daarom is het nu tijd voor een reprise.

De meest persoonlijke theatervoorstelling ooit

NG is de meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in deze zevende theatershow van Van der Laan & Woe wemelt het weer van de grappen, scènes en de muzikale acts.

NG is te zien van 30 augustus 2023 tot en met 4 juli 2024 in verschillende theaters door heel Nederland, waaronder maar liefst 14 keer in het Oude Luxor Theater in Rotterdam en 8 keer in Koninklijk Theater Carré. Kijk voor meer informatie en tickets op www.vanderlaanenwoe.nl of www.ntk.nl.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025