Musicalnieuws.nl

Veel oude bekende gezichten in Kijkbuisvrienden

De muzikale theatershow Kijkbuiskinderen zal voor velen aanvoelen als een trip down memory lane. Oude jeugdhelden worden voor even ontdaan van een dikke stoflaag. Aan de hand van liedjes, verhalen, herkenbare tunes en hilarische anekdotes passeren tal van spraakmakende kinderprogramma's uit vervlogen tijden de revue

Een avond lang zullen oude jeugdhelden eenmalig herrijzen en de revue passeren. In wonderschone liedteksten, persoonlijke verhalen, herkenbare tunes en grappige anekdotes passeren alle spraakmakende kinderprogramma’s in rap tempo de revue.

Een vijfkoppige band onder leiding van Stanley Stokkermans brengt de televisietunes en nostalgische muziek ten gehore. Zo komt onder meer werk van Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans voorbij.

Daarnaast vertellen onder meer Tony Neef, Loeki Knol, Wieteke van Dort, Gerda Havertong en Edwin Rutten de leukste verhalen en tonen ze exclusieve beeldfragmenten. Als bezoeker heb je de kans om vragen te stellen aan jouw jeugdheld!

Kijkbuisvrienden is kortgezegd een nostalgische theateravond vol jeugdsentiment. Kom je ook weer met 'natte haren' in de stoel zitten?

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025