Musicalnieuws.nl

Vanaf oktober 2021 speelt Volle Zaal Producties de nieuwe voorstelling OMNIA in het theater!

Cast en crew hebben er lang naar toe geleefd maar op 23 juni 2021 was het eindelijk zover en konden zakelijk Leider Lenneke Feenstra en artistiek leider en regisseur Jean-Paul Duijst-Bergervoet met veel trots hun nieuwe productie Omnia presenteren.

Kijk HIER voor ons fotoverslag van de presentatie

Op de mooi in het gehoor liggende muziek van Jacob de Groot en op de choreografieën van Amber Sluis werd een groot gedeelte van Omnia gespeeld.

Het verhaal is geschreven door Jean-Paul waarbij hij werd geïnspireerd door ouders die niet alleen hun kinderen pushen om te presteren, maar daarbij ook nog alle obstakels voor hun kind proberen weg vegen. Waardoor de kinderen de kans niet krijgen om zelf fouten te maken en door hun fouten te leren. Want wat zal er gebeuren als deze kinderen met tegenslagen te maken krijgen?
We zien de talentvolle Maud Swinkels als Dilly. Dilly leest graag in haar lievelingsboek Omnia, maar plots komt het boek tot leven en zit zij midden in het verhaal.

Het verhaal
Op een plek voorbij je mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die niet kunnen lezen, ligt het magische oord; Omnia.
Jarenlang regeren de goede prins Bonifacius en kwade prinses Hiranur in vrede en balans over het land.
Maar op een avond ging het mis; in de poging het kwaad uit Omnia te verjagen werd prinses Hiranur van de zijde van haar broer prins Bonifacius getrokken. Het land werd verwoest en verhalen werden vernietigd.
Ver buiten Omnia groeit een meisje op in de beschermende armen van haar ouders.
Al sinds kleins af aan luisterde Dilly naar de verhalen van haar favoriete Omnia. Maar dan wordt die wereld werkelijkheid; Dilly wordt naar Omnia gehaald om het land te redden. Ze duikt in het sprookjesboek en schiet te hulp, kan zij Omnia redden?

Naast eerder genoemde Maud Swinkels, spelen ook Isa Gommers, Amber Sluis, Rick Duijst-Bergervoet, Janneke Hetharia en Sven Stevens enthousiast diverse rollen met verve.

Omnia is een familiemusical voor iedereen van 7 jaar en ouder en is na diverse school- en bso voorstelling ook voor iedereen te zien op 24 en 30 oktober 2021 in Theater De Berenkuil in Utrecht.

Kijk HIER voor ons fotoverslag van de presentatie

Producties Musical 2.0 - 2024/2025