Musicalnieuws.nl

Vals Alarm Op de Bühne & start kaartverkoop Edwin Drood

Aanstaande zondag 7 april geeft Vals Alarm Musicaltheater tijdens Op de Bühne in Forum Groningen een voorproefje van de musical The Mystery of Edwin Drood.

Op zondag 7 april geeft Vals Alarm Musicaltheater in Forum Groningen een voorproefje van hun nieuwste musical: The Mystery of Edwin Drood. Binnen het concept ‘Op de Bühne’ treedt Vals Alarm tussen 12.00 en 14.00 uur op in de centrale hal, voor de publiekstribune in het Forum. Het optreden vormt tegelijkertijd het startschot voor de kaartverkoop van de voorstellingen die van 5 t/m 8 juni gespeeld worden in het Grand Theatre. Kaarten kunnen ter plekke gekocht worden. Voor de enthousiaste bezoeker, die zeker wil zijn van een mooie plaats, is dit een unieke kans. 

In The Mystery Of Edwin Drood staat de vraag centraal: wie heeft Edwin Drood vermoord? In de vorm van een ‘Whodunit’ vertellen wij jullie dit moordmysterie van Charles Dickens. Tenminste, tot aan het moment dat dit onvoltooide verhaal vanwege het overlijden van de auteur is geschreven. Vanaf dan is het de beurt aan het publiek! Wie is de moordenaar van Drood? We presenteren jullie de feiten, de raadsels en laten jullie beslissen tussen verschillende mogelijke oplossingen in dit muzikale komediespel. Het wordt grappig, macaber, spannend en mysterieus.

In het kort:

Op de Bühne: Vals Alarm geeft een voorproefje van The Mystery of Edwin Drood

& Start kaartverkoop The Mystery of Edwin Drood in het Grand Theatre

 

Datum: zondag 7 april

Locatie: Forum Groningen, centrale hal

Tijd: 12.00-14.00 uur

Toegang: gratis

Kijk voor meer informatie over Vals Alarm, The Mystery of Edwin Drood en de kaartverkoop op valsalarm.nl of facebook.com/valsalarm.

Toegang tot het optreden tijdens Op de Bühne is gratis, aanmelden is niet nodig. Wees welkom!


Producties Musical 2.0 - 2024/2025