Musicalnieuws.nl

Vacature Skinactor - Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne Entertainment, specialist op het gebied van allround familie-entertainment, is met spoed op zoek naar: Skinactors (M/V)

Als acteur/actrice in een voorstelling of meet & greet speel je je rol in een life-size kostuum (skin-acting), waarbij beweging en lichaamstaal erg belangrijk is. Als skinactor beschik je verder over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

Jij bent: gastvrij, enthousiast, energiek, niet groter dan 1.80 meter en in ieder geval beschikbaar in de periode van 12 oktober t/m 27 oktober 2019!

Jij hebt:
§ affiniteit met kinderen en familie-entertainment
§ een positieve, flexibele werkhouding
§ een dans- en/of musicalopleiding achtergrond (pré)
§ een rijbewijs en/of auto (pré)

Wat bieden wij jou?
§ Een dynamische en informele plek binnen een enthousiast, hecht team
§ Het vooruitzicht bij goed functioneren op een vast contract
§ Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
§ En... gegarandeerd veel werkplezier!

Auditie
De auditie vindt plaats op donderdag 3 oktober 2019 in diverse sessies tussen 15:00 uur tot 22:00 uur in de Van Hoorne Studios, Polderweg 5, Molenaarsgraaf (tijdsvoorkeur aangeven mag).

Repetities
De repetities vinden plaats op maandag 7 oktober en dinsdag 8 oktober 2019.
Aanmelden Ben je geïnteresseerd in de functie van skinactor? Stuur dan je cv, pasfoto en motivatiebrief vóór dinsdag 1 oktober 2019 naar Kirsten Broere via Audities@VanHoorne.com.
Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).