Musicalnieuws.nl

Utoven - de eerste podcast musical van Nederland en België is nu beschikbaar

Een primeur voor de lage landen want een goede week geleden werd Utoven, de eerste podcast musical van Nederland en België gereleased

Deze nieuwe vorm is het best te vergelijken met de klassieke hoorspelen of een film zonder beeld. Als luisteraar word je namelijk uitgenodigd om het verhaal in je eigen fantasie tot leven te laten komen. Nieuw geschreven muziek, geluidseffecten en een 15-koppige cast helpen je hierbij. 

We volgen het personage Aza die samen met haar vrienden de strijd aangaat met een kwaadaardige tovenaar en een door hem gecreëerd gevaarlijk monster. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Deze fantasy musical is geschikt voor alle leeftijden vanaf 9 jaar. 

Utoven is beschikbaar op Podimo en op de website van Astar Projects waar je dit spannende, nieuwe sprookje kan huren en kopen. Bij aankoop wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan Trees for All, een organisatie die zich inzet voor de herbebossing van onze planeet. De muziek uit de voorstelling is als instrumentale score te beluisteren op Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer en Amazon Music.  

Producties Musical 2.0 - 2024/2025