Musicalnieuws.nl

Unieke streaming Musical Summer Concert

Musical Summer Concert voor slechts één week terug te zien

Afgelopen weekend vond in het het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag het allereerste MUSICAL SUMMER CONCERT plaats. Esmee Dekker, Nienke Latten, Elindo Avastia en David van den Tempel zongen onder begeleiding van Billy Maluw en André van Damme diverse musicalhits uit shows als Wicked, Aladdin en Hamilton. De twee concerten in Den Haag waren zo een groot succes dat er in de eerste week van september een speciale en unieke streaming van het concert plaatsvindt. Geïnteresseerden kunnen een online formulier invullen en ontvangen vervolgens een betalingsverzoek. Na betaling ontvangt men dan op 31 augustus een unieke een link. Hiermee kan het concert tot en met zondag 6 september bekeken worden. Tickets zijn vanaf €7,50 te verkrijgen via: https://tinyurl.com/MusicalSummerConcertStreaming
 
Het MUSICAL SUMMER CONCERT staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als Les Misérables en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.
 
Het MUSICAL SUMMER CONCERT werd geproduceerd door de 19 jaar oude Nathan Markuszower, die hiermee de jongste theaterproducent van Nederland is. “Zondag 9 augustus was werkelijk een feestje! Na afloop werden de cast en ik zo overspoeld met allemaal positieve reacties dat we heel snel het idee kregen om de voorstelling te streamen. Ik ben dan ook heel blij en trots dit iets meer dan een week later bekend te mogen maken.”
 
Naast het boeken van een ticket, kunt u ons als organisatie steunen d.m.v. een extra donatie. Daarnaast steunt u hiermee ook de deelnemende artiesten. Met uw hulp kunnen wij ook volgende zomer een tweede editie van het MUSICAL SUMMER CONCERT brengen. Wilt u ons daarom steunen? Naast onze eeuwige dank, wordt u als eerste op de hoogte gehouden over belangrijke updates rondom het MUSICAL SUMMER CONCERT 2021. Elke donatie vanaf €1,00 is enorm welkom! Bij het boeken van uw ticket, kunt u aanklikken of en welke donatie u wilt doen.
 
Kijk voor tickets & info op https://tinyurl.com/MusicalSummerConcertStreaming
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025