Musicalnieuws.nl

Trapeze, opvolger van theaterhit Een man een man, exclusief te zien in DeLaMar Theater!

Na de voorstelling Een man een man, die zorgde voor uitverkochte theaterzalen en lovende reacties, komen de bedenkers van deze absurde komedie nu met een opvolger met Peter Blok en Bas Hoeflaak!

Schrijvers Roel Bloemen en Kees Prins zijn terug met Trapeze; een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers (Peter Blok en Bas Hoeflaak) die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Wanneer de avond anders blijkt te verlopen dan ze verwacht hadden, ontstaat er twijfel over of ze elkaar wel blind kunnen vertrouwen. Dit uit zich niet alleen in hun commentaar op de andere circusacts en hun verschillende opvattingen over ‘traditie’, maar ook in hun persoonlijke ambities die toch verder uit elkaar liggen dan ze dachten. Als een van de twee gaandeweg het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een even rigoureus als dramatisch besluit…

 

Kees Prins: “Na Een man een man weer een komedie over twee mannen, maar dit keer in een compleet andere situatie. Peter Blok en Bas Hoeflaak zijn de gedroomde acteurs voor deze voorstelling Trapeze, want hoewel ze voor het eerst samen op de planken staan, blijkt in het spelen dat ze een bijzondere chemie hebben. Ze lijken geboren voor dit stuk  dat van de acteurs niet alleen een gedegen speelstijl vereist, maar bovenal een subtiele timing. Beide blijken bij Peter en Bas in goede handen.

We zijn heel blij dat er na zo’n lange tijd weer gespeeld kan worden en zijn zeer verheugd dat het DeLaMar ons deze gelegenheid biedt. We hopen natuurlijk dat het publiek net zo enthousiast is als wij…”

 

Trapeze is te zien vanaf 18 juli t/m 1 augustus in DeLaMar Theater
Kaarten vanaf 19,50

Info & tickets: https://delamar.nl/

Tekst: Roel Bloemen, Kees Prins
Regie: Kees Prins
Producent: Burghardt & Van Wees Producties i.s.m. DeLaMar Theater


Producties Musical 2.0 - 2024/2025