Musicalnieuws.nl

Tranen prikken al bij presentatie van The Color Purple

Op woensdag 14 maart 2018 werd de cast van de nieuwe versie van The Color Purple aan de pers gepresenteerd.

Zichbaar trots stelt Koen van Dijk de cast van The Color Purple aan de pers voor: Naomi van der Linden, Edwin Jonker, Ana Milva Gomes, Jeannine la Rose, Joanne Telesford, Kenneth Herdigein, Jerrel Houtsnee, Carmen van Mulier, Carlos de Vries, Jennifer Norden, Elindo Avastia, Malaika Elvers en Caitlin Baank.
Dus niet alleen mensen die al jaren in grote producties hebben gestaan, maar ook jonge getalenteerde nieuwkomers. 
 
Over The Color Purple:
The Color Purple vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. Hoofdpersoon Celie leidt een leven dat gedomineerd lijkt door armoede, misbruik en geweld. Maar Celie maakt zich vrij door haar eigenwaarde te vinden en op te komen voor haar persoonlijk geluk. Ze wordt daarbij geholpen door haar schoonzusje Sofia en door Shug Avery, een rondreizende zangeres. Gedrieën staan zij op tegen een eeuwenoud onrecht.

Opus One heeft gekozen om de grotere versie van de show te brengen, waardoor de normale locatie van Opus One (Het Zonnehuis) te klein is gebleken. Daarom zal The Color Purple gespeeld gaan worden in de speciaal in te richten NDSM LOODS in Amsterdam Noord.

Kijk HIER voor ons fotoverslag

De kaarten zijn inmiddels in de verkoop.  Kijk HIER voor kaarten