Musicalnieuws.nl

Tjitske Reidinga organiseert benefietvoorstelling Geen paniek! voor LINDA.foundation

Op dinsdag 11 juli 2017 organiseert Tjitske Reidinga samen met het DeLaMar Theater een benefietvoorstelling van de nieuwe zomerkomedie Geen paniek!. De volledige opbrengst wordt die avond gedoneerd aan de LINDA.foundation.

Na het grote succes van de benefietvoorstelling van Bedscènes van het DeLaMar Theater in 2014, organiseert Tjitske Reidinga voor de tweede keer een speciale benefietvoorstelling voor de LINDA.foundation. Het DeLaMar Theater doneert op 11 juli de volledige kaartopbrengst van Geen paniek! aan de LINDA.foundation.
‘Ik vind het geweldig om samen met het DeLaMar Theater zoveel geld voor de LINDA.foundation op te kunnen halen. Bij Bedscènes 3 jaar geleden hadden we een uitverkochte zaal en daar gaan we nu natuurlijk weer voor! Geen paniek! is echt een van de allerleukste komedies allertijden, dus dat moet goedkomen.’ Tjitske Reidinga

HET WORDT EEN BIJZONDERE AVOND
'Wat ontzettend lief weer van mijn vriendin Tjitske Reidinga en het DeLaMar Theater om na het grote succes van de benefietavond in 2014 wederom een speciale avond te organiseren met de nieuwe, hilarische voorstelling Geen paniek! voor de LINDA.foundation.
Ik hoop dat de zaal afgeladen vol zit. Neem vooral je vriendinnen, je man of je collega’s mee. Wij zorgen voor een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. En de opbrengst komt, zonder dat er ook maar één cent vanaf gaat, terecht bij kinderen in Nederland die in armoede opgroeien.' Linda de Mol

GEEN PANIEK!
Een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Guy Clemens en Wendell Jaspers speelt in de nieuwste DeLaMar zomerkomedie Geen paniek! (Noises off). Geen paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.

KAARTEN
Kaarten kosten € 44,95 per stuk. De opbrengst gaat volledig naar de LINDA.foundation. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Wees er snel bij, want op = op. Het publiek krijgt ook een leuke goodiebag mee naar huis.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025