Musicalnieuws.nl

Titus & Fien komen terug met een nieuwe Zomershow!

Na drie uitverkochte zalen in de zomer van 2021, kon de terugkeer van de succesvolle Titus & Fien Zomershow niet uitblijven. Daarom zal het knotsgekke, groene tovenaarsduo op 9 juli 2022 opnieuw naar het RAI Theater in Amsterdam komen met een spiksplinternieuwe, hilarische Zomershow vol grappige sketches, hun grote hits en natuurlijk de oliebollenband.

Het altijd groen geklede duo Titus & Fien heeft hun populariteit te danken aan hun verschijning tijdens diverse sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment. Al ruim tien jaar weet het duo hier het publiek te laten lachen met hun grappen en grollen. Waar ze eerst het meest bekend waren van hun verschijning in de sprookjesmusicals, is de populariteit van Titus & Fien inmiddels zo snel gestegen dat zij ook op andere plekken te vinden zijn. Zo hebben zij een eigen YouTube serie “Titus & Fien passen op” en nu ook deze exclusieve theatervoorstelling!

Kom verkleed!
Titus & Fien roepen alle kinderen op om in hun kleur verkleed te komen. Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed komt, wordt zelfs op het podium geroepen als onderdeel van de show! Na afloop van de voorstelling is er voor iedereen tijd om met deze grapjassen op de foto te gaan.

Kaarten voor de Titus & Fien Zomershow op 9 juli 2022 zijn nu al te bestellen via www.vanhoorne.com/titusenfien.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025