Musicalnieuws.nl

Titanic de Musical vanaf 5 november in Nederland te zien!

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway en 5 Tony Awards behoort Titanic de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast is vanaf 5 november 2021 in Nederland te zien. De première is op 21 november

Het verhaal
In Titanic de musical reis je terug naar 10 april 1912. De Titanic, het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld, vertrekt dan uit de haven voor haar eerste vaart naar New York. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met de ambitieuze reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en met ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte bij het ontwerpen van het schip… Titanic de musical staat garant voor een onvergetelijke avond uit, waarin je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld van dichtbij beleeft.

Hoewel Titanic de musical in hetzelfde jaar uitkwam als de film Titanic en ze zich allebei op het beroemde schip afspelen, hebben de verhalen niets met elkaar te maken. Verwacht dus geen Jack en Rose in deze voorstelling, maar verschillende meeslepende verhalen van de mensen aan boord. Deze worden vertolkt door een grootse cast bestaande uit René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers, Richard Spijkers, Bert Simhoffer, Linda Verstraten, Jordy van Loon, David van den Tempel en vele anderen.

Kijk HIER voor ons fotoverslag van de presentatie