Musicalnieuws.nl

Tineke Schouten met extra voorstellingen T-Splitsing nu 35 jaar onafgebroken aan de top

De nieuwe theatershow T-Splitsing van Tineke Schouten wordt vanaf eind september 2017 wegens groot succes verlengd. Een mijlpaal, want daarmee staat Tineke 35 jaar onafgebroken aan de top van het Nederlandse theatercabaret.

In Tineke's nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven en 35 jaar theater heeft gemaakt. Hoe is ze eigenlijk cabaretière geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren?

Een leven lang keuzes maken mag dan best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze dit met veel humor beleeft. Uiteraard zullen daarom ook in deze veelzijdige en zeer persoonlijke show haar bekende typetjes, zoals Bep Lachebek, langskomen.

Tineke bestormde in 1982 de Nederlandse theaters en vestigde zich met uitverkochte zalen direct tot de top van het Nederlandse theatercabaret met shows als Tien met een gniffel, Tiepies Tien, Posi-Tien en Gewoon DOEN!. Haar hilarische typetjes, spitsvondige teksten, ontroerende liedjes en rake imitaties en persiflages zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse theaterlandschap.  

Vier 35 jaar theater samen met Tineke. De tour start eind september en kaarten zijn vanaf nu te boeken via: https://www.ntk.nl/voorstelling/tineke-schouten-tsplitsing | 0900-9203

Producties Musical 2.0 - 2024/2025