Musicalnieuws.nl

Tientallen kaarten gedoneerd voor Jekyll & Hyde (Theatergroep SPOT)

Afgelopen weekend liep de doneeractie van Theatergroep SPOT af om hun musical volgende week toegankelijk te maken voor theaterliefhebbers met een kleiner budget. Voorzitter Ymke Jense is trots op het resultaat: “Aan de actie ‘Koop een kaartje voor een ander!’ hebben tientallen mensen enthousiast meegedaan. Nu kan stichting Quiet deze gedoneerde tickets terecht laten komen bij de juiste mensen.”

Op 12, 13 en 14 mei speelt Theatergroep SPOT de zinderende musical ‘Jekyll & Hyde’ in het Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag. De musical vertelt het spannende verhaal over goed en kwaad, gebaseerd op het boek The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson. Jense: “We kennen in deze tijd allemaal de verhalen van mensen die moeite hebben rond te komen. Laat staan om naar een voorstelling te gaan. Wij geloven in de verbindende kracht van theater en zijn daarom deze actie gestart.”

Voor de doneeractie is een samenwerking aangegaan met Stichting Quiet, dat als doel heeft een verschil te maken voor zoveel mogelijk mensen in een armoedesituatie. Via de community in Den Haag verspreidt Quiet de gedoneerde kaarten. Jense: “Ik wil onze donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Wij gaan volgende week extra hard knallen om deze mensen een onvergetelijke show te bezorgen.”

De doneeractie is succesvol afgerond. Reguliere kaarten voor de voorstellingen op 12 mei (20:00u), 13 mei (14:00u en 20:00u) en 14 mei (14:00u) zijn nog wel te koop via https://theatergroepspot.nl/huidige-productie/. Theatergroep SPOT speelt onder begeleiding van een live orkest in het Openluchttheater Zuiderpark.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025