Musicalnieuws.nl

Theaterzanggroep Prestige werpt bagage af in voorstelling Excess Baggage

Theaterzanggroep Prestige brengt van 23 t/m 25 november haar voorstelling getiteld ‘Excess Baggage’ in het CKC te Zoetermeer. In de voor Prestige gebruikelijke unieke combinatie van zang en theater laat zij de last zien die we met ons meedragen. Soms is het allemaal teveel en wordt deze overtollige bagage zichtbaar op onverwachte momenten..

In ‘Excess Baggage’ staat onze bagage centraal. Deze last, die we tijdens ons leven meesjouwen, vormt de rode draad in Prestige’s 9e voorstelling. Met behulp van muzikale arrangementen met subliem uitgevoerd theater ervaart u de passie waarmee de zangers / spelers van Prestige invulling geven aan dit thema. Bedacht en gecreëerd door muzikaal leider Richard FitzHugh (Westend, Rits, Sempre Sereno) en geregisseerd door Irene Borst (Tarzan, Mary Poppins, Musical Fabriek) werpt Prestige haar bagage af. Laat u verrassen door bekende en minder bekende musicalnummers op een manier zoals u nog nooit eerder heeft beleefd en geniet zo nu en dan van een uitstapje naar pop of klassiek. Dit alles onder begeleiding van een combo, zorgt voor een sensationele ervaring in het theater.

‘Excess Bagage’ speelt van 23 t/m 25 november in het CKC theater te Zoetermeer en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Zoetermeer, Fonds 1818 en Rabobank stimuleringsfonds. Voor kaartverkoop en meer informatie zie https://www.prestigezanggroep.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025