Musicalnieuws.nl

Theatervoorstellingen Van Hoorne Entertainment deze zomer terug in het Theater

Vanaf 4 juli 2020 brengt Van Hoorne Entertainment weer twee voorstellingen uit het seizoen 2019-2020 terug naar het theater: Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur en Sesamstraat Live!. Met maar liefst drie shows op één dag zorgt het productiebedrijf deze zomer voor het langverwachte theatervermaak voor vele kinderen en hun (groot)ouders.

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli 2020 weer maximaal 100 bezoekers mogen ontvangen, wilde Van Hoorne Entertainment niets liever dan de vrolijke kinderverhalen van Brandweerman Sam en Sesamstraat deze zomer terug ten tonele brengen. Met maar liefst drie shows op één dag kunnen tientallen bezoekers zo weer op een veilige wijze genieten van Brandweerman Sam Live! en Sesamstraat Live!.

Inmiddels hebben DeLaMar Theater, Schouwburg Hengelo, Schouwburg Amphion, Parktheater Eindhoven, Theater De Lievekamp en Schouwburg Amstelveen de deuren geopend voor deze familievoorstellingen. "We mogen weer; we staan weer met twee van onze voorstellingen op het toneel. Een stap in de goede richting. Het is van zo'n groot belang dat kinderen weer het theater mogen bezoeken. Hun verbeelding moet geprikkeld blijven worden, en waar beter dan in zo'n creatieve omgeving", aldus directeur Michael van Hoorne.

Het verhaal - Brandweerman Sam Live!
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

Het verhaal - Sesamstraat Live!
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025