Musicalnieuws.nl

Theaterspektakel Hanna van Hendrik wegens succes verlengd!

Vanaf vandaag zijn er 11 extra voorstellingen van Hanna van Hendrik in het speelschema opgenomen. Het theaterspektakel op Vliegveld Twenthe over het leven op het platteland verkocht afgelopen weekend duizenden kaarten nadat het zaterdag zijn feestelijke eerste voorstelling sinds 2019 had. De reeks is nu te zien tot en met zondag 21 augustus.

Hanna van Hendrik is een idee van actrice Johanna ter Steege (o.a. de Beentjes van St Hildegard) die ook de titelrol speelt naast afwisselend Stefan de Walle en Tjebbo Gerritsma. Samen staan zij op het podium met de jonge Naomi van der Linden, Max Laros en Marliz van Til en Jan Roerink, Magda Nij Bijvank en Laus Steenbeeke. Elke avond verzorgt Her Majesty de muziek.
 
Hanna van Hendrik
In Hanna van Hendrik zijn toeschouwers gedurende drie seizoenen onderdeel van het leven van boerin Hanna en haar familie. Ze zijn erbij als Hanna verliefd wordt en trouwt, als ze kinderen krijgt, als ze terecht komt in de roerige jaren zeventig waarin de boeren in Tubbergen in opstand komen, en ze zijn erbij als ze verplicht wordt om haar boerderij te verkopen. Hanna van Hendrik is een familiekroniek over vrees voor verandering, hechte familiebanden en liefde.

Kaartverkoop voor de extra voorstellingen exclusief via hannavanhendrik.nl.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025