Musicalnieuws.nl

Theatergroep NuRT speelt de musical The Addams Family

The Addams Family op 15 & 16 april in de Rijswijkse Schouwburg door Theatergroep NuRT (Rijswijks JeugdTheater): een muzikale beleving van chaos, passie en duisternis.

The Addams Family is een musical over de beroemde en excentrieke familie Addams. Een familie die houdt van alles wat grimmig en macaber is. Wanneer de ergste nachtmerrie van Gomez en Morticia uitkomt – Wednesday Addams is smoorverliefd op een doodnormale jongen- worden hechte familiebanden op de proef gesteld. Fester blokkeert de toegang tot de rustplaats van de overleden familieleden na het jaarlijkse feest, totdat de liefde triomfeert. Een duister en komisch verhaal, met vechtpartijen, onthullingen en vooral chaos. Zullen de voorouders hun rust weer vinden?

Deze bizarre familie met bekende personages zoals Morticia, Wednesday, Pugsley, Fester en Lurch, komt 15 & 16 april 2023 naar de Rijswijkse Schouwburg. Na bekende musicals zoals All Shook Up, Hairspray, Urinetown en Our House laat Theatergroep NuRT haar duistere kant zien in de Broadway-musical The Addams Family. Een show vol donkere humor, gepassioneerde dansen en onverwachte ontmoetingen onder het maanlicht. De bombastische muziek van componist Andrew Lippa maakt het geheel af: een voorstelling met liefde en duistere kanten.

De regie is in handen van Pepijn Jehee, de zang staat onder leiding van Koen Both, de choreografie is gemaakt door Maite Levy.

15 en 16 april in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn te bestellen online via www.rijswijkseschouwburg.nl of 070-3360336.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025