Musicalnieuws.nl

Theater KA dwingt respect af met Spiegels

Op zondag 3 februari was MusicalNieuws aanwezig in het Zeeheldentheater in Den Haag om te mogen genieten van Spiegels door Theater Ka.

Theater Ka bestaat uit Floor Bokkes, Isabelle Draaijer, Naomi Franken, Maaike Jonkers en Solveig van Wijngaarden. 5 Totaal verschillende dames die elk op een  bepaald moment in hun leven zichzelf tegenkomen.

Floor, Isabelle, Naomi, Maaike en Solveig laten zien dat het lastig is om te voldoen aan de verwachtingen van de wereld om hen heen, dat het zelfs lastig is te voldoen aan je eigen verwachtingen.

Ze onderzoeken wat vrouw zijn voor hen betekent, wat voor vrouw ze zijn en vragen zich af of ze passen ze in de hokjes die anderen voor hen hadden bedacht.  Door zichzelf bloot te geven in herkenbare monologen maken ze duidelijk wat ze zelf willen.

De voorstelling bestaat uit een diversiteit van mooie liedjes met stemmen die prachtig bij elkaar kleuren. Dit alles wordt uitgevoerd met muzikale ondersteuning door een geweldig combo bestaande uit: Emile Chappin, Herman Schutten en Liutauras Zilaitis.

Met andere woorden, dit was een avond genieten van kleinkunst in de breedste zin van het woord!

Door: Hannie van Veen

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025