Musicalnieuws.nl

The TeenZ brengen nieuwe single uit genaamd The Vibe

De hitsensatie The TeenZ brengen op 21 september a.s. een nieuwe single uit, getiteld ‘The Vibe’. Dit is de derde single van deze talentvolle groep tieners, dit keer in samenwerking met Marc en Eric van Tijn. Dit duo staat achter grote namen als Wulf, Kriss Kross Amsterdam en nu worden ook The TeenZ in dat rijtje toegevoegd!

The Vibe is een lied met een hippe beat en nazomerse insteek. Echte dansmuziek en heerlijk om naar te luisteren. Het nummer ‘The Vibe’ is vanaf vandaag te downloaden en te streamen via o.a. Spotify, iTunes en Deezer. De videoclip van ‘The Vibe’ is te zien op het YouTube-kanaal van The TeenZ.
Over The TeenZ De hitsensatie The TeenZ bestaan uit zes talentvolle tieners, vier meisjes en twee jongens, tussen de 14 en 18 jaar oud. Met hun eerste twee singles hebben ze wekenlang de Kids Top 20 en de hitlijsten op o.a. iTunes gedomineerd. De single ‘The Vibe’ is hun derde single en ze zijn druk bezig met meer nieuw materiaal. The TeenZ richten zich met hun muziek voornamelijk op tieners en via social media zijn al hun avonturen te volgen.