Musicalnieuws.nl

The Rocket Man - Elton John’s best tribute ever!

Een tribute aan de multi-Grammy Award winnaar, de muzikale legende en wereldster Sir Elton John

Sir Elton John has left The Netherlands, welcome Elton John! Met een tweemaal  uitverkochte Ziggo Dome deed sir Elton John met zijn Farewell tour in juni 2019 ons land aan. Zijn allerlaatste keer in Nederland. Gelukkig is er voor de liefhebbers van zijn muziek de muzikaal spetterende voorstelling The Rocket Man, waarin alle grote successen nog eens goed live te horen zijn. Pinball Wizard, Candle In The Wind, I’m Still Standing, Don’t Let The Sun Go Down On Me en Circle Of Life. Het zijn maar een paar songs uit het rijke oeuvre van Elton John’s muzikale carrière.
 
The Rocket Man is uitgeroepen tot een van de beste tributes, waarin Elton John’s meest  bekende hits ten gehore worden gebracht, maar ook mooie en grappige anekdotes worden verteld. De Engelse concertproducent heeft Jimmy Love weten te contracteren voor deze Nederlandse tournee, die samen met een live orkest, bestaande uit Nederlands beste muzikanten en backing vocals, voor een avond vocale en piano hoogstandjes zorgt, met flamboyante kostuums.
Ga terug in de tijd en beleef deze opnieuw met hits als Sacrifice, Don’t Go Breaking My Heart, Tiny Dancer, Your Song en natuurlijk Rocket Man.  

Producties Musical 2.0 - 2024/2025