Musicalnieuws.nl

The Christmas Show ook dit jaar weer een succes in de Ziggo Dome

Na het succes van vorig jaar kon het ook dit jaar niet ontbreken: The Christmas Show. Het Amsterdamse Ziggo Dome kleurt op 23, 24 en 26 december weer helemaal wit en weet voor jong en oud een boeiend spektakel neer te zetten.

The Christmas Show vertelt dit jaar het verhaal van het meisje Eefje die een kerstwens heeft voor haar oma, gespeeld door Karin Bloemen. De Kerstfee, dit jaar wederom vertolkt door Nicolette van Dam, schiet haar te hulp. Samen ontmoeten ze de droommaker (Carlo Boszhard) en zijn assistent Ziggy Sterrenstof (Buddy Vedder). Ze gaan samen met Eefje en haar oma op pad naar het Noorderlicht voor het echte kerstgevoel.
 
Voor de muzikale ondersteuning zijn voornamelijk Jamai Loman en Leona Philippo verantwoordelijk. Zij zorgen voor de kerstklassiekers tussen de verhalen door. Werkelijk alles komt voorbij. Voor de allerjongste is er ‘O Denneboom’ en voor de internationale klassiekers wordt de kaart van Mariah Carey gespeeld. Het muzikale hoogtepunt wordt bereikt als de cast een oude kathedraal bereikt. Loman en Philippo brengen daar een prachtige medley aan kersthits die ondersteunt wordt door het ZO! Gospel Choir.
 
Als kers op de taart maakt Epke Zonderland zijn entree. Hij laat in een vol Ziggo Dome zien waarom Nederland trots op hem mag zijn. Hij wordt hartelijk ontvangen met een luid applaus en vertrekt na een spektakel aan de rekstok met een nóg luider applaus.
 
Al met al zorgt The Christmas Show door zijn veelzijdigheid voor het kerstgevoel voor ieder. Het heeft Amerikaanse klasse waarin Nederlandse humor is verwerkt. Op 26 december spelen zij hun laatste show. Een show die je ook dit jaar weer gezien moet hebben.

Meer informatie: http://www.christmasshow.nl/

Kijk ook ons fotoverslag: http://www.musicalnieuws.nl//album/cat/890
Musical 2.0 audities juni 2024