Musicalnieuws.nl

TeamJacques vzw houdt audities voor Ad Fundum, de musical

In september 2024 brengt de Brugse vereniging TeamJacques vzw de musical Ad Fundum, naar de gelijknamige film door Marc Punt. Het creatief team bestaat uit Jonas Jacques, Hessel de Groff, Soo Mee Beyers, Björn Van der Auwera en Dries Jacques.

Cast gezocht
Voor deze voorstelling gaat TeamJacques vzw op zoek naar een 24-koppige cast om hoofd-, bij- en ensemblerollen in te vullen. Om deel te nemen aan de audities ben je geboren vóór oktober 2007. Repetities starten vanaf september 2023. De voorstellingen vinden plaats vanaf september 2024. Zowel de repetities als voorstellingen vinden plaats in Brugge.

Verhaal
Sammy Raes en Tom Smits starten de universiteitsopleiding recht en al snel komen ze in contact met een van de studentenclubs. Sammy is een van de weinige studenten die niet enthousiast is om zich te laten dopen maar hij bezwijkt onder de druk van zijn vrienden én andere studenten. Guy Bogaerts, de praeses van de studentenclub ziet in Sammy een gemakkelijk slachtoffer en haalt het gevreesde vliegend tapijt van onder het stof. Een levensbepalende beslissing voor Sammy, Tom en alle studenten.

Inschrijven en meer info
De audities gaan door op zaterdag 22 & zondag 23 april (eerste ronde) en zaterdag 29 & zondag 30 april (tweede ronde) in het Entrepot in Brugge.

Zin op het het podium te schitteren in deze musical? Schrijf je in voor de de audities via www.teamjacques.be/adfundum.html

Voor meer informatie surf naar de website en volg TeamJacques vzw op Facebook en Instagram.