Musicalnieuws.nl

Talent krijgt nieuwe ruimte in Den Haag

NME foundation met al haar professionele musicaltrainingen in zang, dans en spel organiseert op 21 april 2018 in Het Koorenhuis in Den Haag audities. Dit jaar opent zij haar deuren al voor jonge talenten vanaf zes jaar oud. Bij de NME foundation kunnen zij hun creativiteit tot het maximale ontwikkelen middels trainingen en het spelen in voorstellingen. De NME foundation werkt van uit de visie dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen serieus te werken aan de ontwikkeling van je talent én het geven van ruimte aan je creativiteit.

Creativiteit en talentontwikkeling liggen in het hart van de musicaltrainingen van de NME foundation. Zij biedt jonge talenten de ruimte om professional te trainen in zang, dans, spel en musical. Met groepen in diverse leeftijdscategorieën biedt zij een doorlopende leerlijn waarin talenten spelenderwijs beginnen en steeds professioneler te werk gaan om uiteindelijk de sprong naar het professionele werkveld te maken. Op deze wijze begonnen artiesten als April Darby bekend van onder andere ‘Sister Act’ en ‘The Bodyguard’ en Naidjim Severina bekend van onder andere ‘The Lion King’ bij de NME foundation.
 
Zoals iedere professionele productie begint ook de leerlijn bij de NME foundation met audities. Talenten die de ruimte willen krijgen om te groeien en te spelen in musicalproducties, kunnen zich tot 15 april aanstaande aanmelden via de websitewww.nme-foundation.nl. Tijdens de audities krijgen ook de allerkleinsten de mogelijkheid om hun talenten op het gebied van zang, dans en spel te laten zien.