Musicalnieuws.nl

Swingende kerstshow met live-orkest

Vanaf 16 december in de theaters

The most wonderful show of the year is terug. En dit keer in vijf prachtige theaters. Het belooft een heerlijk ontspannen en sfeervolle theateravond te worden. Van Happy Holiday tot White Christmas; de gerenommeerde zangers zorgen voor een vocale sensatie. De kerststerren van dit jaar zijn Ellen Evers, Liesanne van Dongen en Matthijs van der Meer. De swingende Very Merry Christmas Band speelt het dak eraf. Bovendien debuteert het Nederlandse toptalent van de vooropleiding Musical Master in deze shows. It's Christmas Time brengt bruisende holiday tunes naar het hoogste niveau.

Reserveer nu je tickets voor een sprankelend samenzijn met familie, vrienden en collega's, waar iedereen nog lang van zal nagenieten. 

Reserveer nu >

MEER INFO
RESERVEER
Speellijst
Donderdag 16 december 2021 - LAREN
Singer Laren
Shows om 19:00 uur en 21:30 uur

Vrijdag 17 december 2021 - AMERSFOORT
Icoontheater
Shows om 19:00 uur en 21:30 uur

Zondag 19 december 2021 - DEN HAAG 
De Nieuwe Regentes
Shows om 13:30 uur en 16:00 uur

Woensdag 22 december 2021 - SASSENHEIM
't Onderdak
Shows om 19:00 uur en 21:30 uur

Donderdag 23 december 2021 - HEEMSTEDE
De Luifel
Shows om 19:00 uur en 21:30 uur

Duur show
De show duurt 1,5 uur. Er is geen pauze.
 
Reserveren
Reserveren doe je rechtstreeks bij het theater. Dat kan via de website of telefonisch.
Ticketprijs: € 22,50
We verwachten drukte op de theaterwebsites en aan de telefoon. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. 

Jouw bezoek is veilig
We houden ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid inzake corona, en mogen 100% van de reguliere capaciteit benutten met het systeem voor coronatoegangsbewijzen. Voor bezoekers vanaf 13 jaar is het momenteel verplicht om een geldige QR-code van het coronatoegangsbewijs te tonen, evenals een geldig legitimatiebewijs. 
MEER INFO
RESERVEER
 
Wist je dat ... we ook arrangementen voor groepen samenstellen? Juist in deze tijd kan het jaar écht samen afsluiten meer dan bijzonder zijn. Doordat de shows 1,5 uur duren is het mogelijk om voorafgaand of aansluitend op de voorstelling nog een speciaal moment worden samengesteld exclusief voor jouw vrienden of collega's. Lees meer > 
We kijken uit naar je komst. Graag tot ziens in het theater!
Musical 2.0 audities juni 2024